loading...
آموزش شغل
آموزش شغل بازدید : 115 جمعه 18 مرداد 1392 نظرات (0)

یکی از تجارت های پر سود و رو به رشد در اینترنت، فروش و بازاریابی اطلاعات است. بیشتر  کسانی  که وارد این حوزه از کسب و کار اینترنتی شده اند ،ابتدا به عنوان شغل دوم و یا سوم به آن نگاه می‌کردند‌ اما با در طی زمان اندکی به شغل اول  انها تبدیل شد.

کسب درامد با جمع اوری اطلاعات

جهت  ورود به این نوع  کسب و کار اینترنتی، به دانش فنی ‌ یا سرمایه زیاد نیازی ندارید، فقط کافی است به کاری که می‌کنید علاقه داشته باشید و پشتکار فراوان. مهم‌ترین مزیت این کار این است که مسلط بر وقت خودتان خواهید شد و هر روز مطالب جدیدی را یاد می‌گیرید و با افراد جدیدی آشنا می‌شوید.

روش تولید و بازاریابی اینترنتی اطلاعات(محصولات آموزشی) با روش‌های سنتی کاملاً متفاوت است. اگر به صورت اصولی و با طراحی طرح تجاری برای کسب و کار خود وارد این تجارت شوید احتمال موفقیت شما افزایش می‌یابد.
تولید محصولات آموزشی و محتوای با ارزش یکی از پرسودترین کسب و کار های اینترنتی است. هر روز افراد جدیدی در اینترنت وارد این حوزه کسب و کار می‌شوند. برخی با رعایت اصول و تکنیک‌های کلیدی بازاریابی اطلاعات، هر روز موفق و موفق‌تر می‌شوند و اکثر افرادی که با عدم رعایت اصول حرفه‌ای وارد این کار می‌شوند در همان سال اول شکست می‌خورند. در این مقاله در مورد نحوه ورود به این نوع کسب و کار اینترنتی می‌پردازیم.

کسب درامد از اینترنت
سؤال مهم اینجاست با وجود این که اکثر اطلاعات به صورت گسترده و کاملا رایگان در اینترنت وجود دارند؟ چه دلیلی وجود دارد که مردم محصولات آموزشی ما را تهیه کنند؟ دلایل مختلفی وجود دارد. یک مثال برای شما می‌زنم. فرض کنید شما می‌خواهید طراحی سایت را یاد بگیرید، اگر در گوگل عبارت «آموزش طراحی سایت» را جستجو کنید، سایت‌های زیادی برای شما فهرست می‌شوند که در زمینه آموزش طراحی سایت فعالیت می‌کنند. اگر بخواهید از طریق این سایت‌ها این علم را باد بگیرید، باید منابع بسیاری را بررسی و مطالعه کنید و ممکن است وقت و انرژی زیادی را صرف این کار کنید. حال در یکی از نتایج جستجو سایتی را مشاهده می‌کنید که محصول آموزشی طراحی سایت را تولید کرده باشد و به صورت گام به گام نحوه طراحی سایت را از ابتدا تا انتها به صورت تصویری آموزش داده باشد، شما مایلید وقت با ارزش خودتان را صرف جستجو در اینترنت کنید یا با یک بسته آموزشی این علم را یاد بگیرید؟

محصولات اموزشی
مهم‌ترین دلیلی که مردم محصولات آموزشی را تهیه می‌کنند این است که می‌خواهند در کوتاه‌ترین زمان مشکل خود را حل کنند یا مطلب مورد علاقه خودشان را دریافت کنند. پس اگر شما در زمینه کاری خودتان بتوانید محصولی را تولید کنید که نیاز مخاطبین را برطرف کند می‌توانید به دنیای فروش اطلاعات (فروش محصولات آموزشی) وارد شوید و کسب و کار اینترنتی موفقی را راه اندازی کنید.
چیزی که باعث منحصربه‌فرد شدن محصولات آموزشی شما نسبت به دیگران می‌شود این است که محصول شما می‌تواند علاوه بر اطلاعات و مطالب عمومی در زمینه کاری شما، حاوی تجربیات شخصی شما، مجموعه اطلاعات گرد آوری شده از اینترنت و مطبوعات یا مثال‌های عملی شما باشد. کافی است کمی خلاقیت داشته باشید. عوامل بسیاری در فروش خوب محصولات آموزشی تأثیرگذار هستند که در شماره‌های بعدی در مورد آن‌ها صحبت می‌کنم.

روش های کسب درآمد از اینترنت
ما به چند روش می‌توانیم اطلاعات خود را در اینترنت ارائه و کسب درآمد کنیم. که شامل:
۱- محصولات آموزشی فیزیکی که باید از طریق پست یا پیک برای مشتری ارسال شود و معمولاً حاوی جزوات و دی‌وی‌دی‌های آن محصول است.
۲- محصولات آموزشی مجازی که به چند دسته مهم تقسیم می‌شوند: محصولات خواندنی که از نوع کتاب الکترونیکی یا PDF هستند. محصولات صوتی و محصولات تصویری که پس از پرداخت آنلاین موفق مشتری قابل دانلود هستند.
۳- مدل اشتراک آنلاین: در این روش کاربر، مشترک سیستم شما شده و تا زمانی که عضو اشتراک شماست می‌تواند محتوای آموزشی سایت شما را دریافت کند.
۴- دوره‌های آموزشی آنلاین که در این روش کاربر پس از خرید محصول در دوره زمانی مشخص دروسی را دریافت می‌کند و می‌توان در پایان دوره پس از یک امتحان گواهینامه الکترونیکی از سوی سایت ارائه کرد.
۵- برگزاری کلاس‌های آنلاین یا webinar: با استفاده از این سیستم‌ها کاربران پس از پرداخت وارد کلاس شده و استاد می‌تواند تصویر، صدا و تخته وایت‌بورد الکترونیکی خودش را به مخاطبین نمایش

وبینار

مهمترین عاملی که مردم رو به تهیه نرم‌افزارهای آموزشی می‌آورند این است که در کوتاهترین زمان ممکن کاربردی‌ترین مطالب مربوطه را بیاموزند. آنچه باعث منحصربفرد شدن چنین محصولی می‌شود این است که علاوه بر اطلاعات عمومی حاوی تجارب شخصی هم باشد

دهد. در این روش مشتریان می‌توانند به صورت آنلاین با شما در ارتباط باشند و سؤالات خودشان را در حین کلاس درس بپرسند که یکی از محبوب‌ترین روش‌های فروش اطلاعات در اینترنت است.

چه نوع محصول آموزشی را تولید کنیم؟
اولین سؤال اکثر افرادی که می‌خواهند وارد این تجارت شوند این است که چه نوع محصولی را تولید کنم و این محصول باید در چه زمینه‌ای باشد، یا به طور دقیق‌تر چه محصولی را تولید کنم که بتوانم بفروشم! این نقطه شروع مناسبی برای این کار است و بستگی به این دارد که به این سؤالات چگونه پاسخ دهید؟
۱- به چه زمینه‌ای بسیار علاقه‌مند هستید، مهم نیست که شغل فعلی شما این زمینه است یا خیر مهم این است که به آن واقعاً علاقه داشته باشید.
۲- در چه کارهایی مهارت دارید، تمامی آن‌ها را در یک فهرست بنویسید.
۳- بهترین تفریح شما چیست.
۴- چه موضوعی بیشترین جذابیت را برای شما دارد؟
۵- در کدام زمینه دوست داشتید وارد شوید ولی اکنون در آن زمینه فعالیت نمی‌کنید؟
اگر در مورد سؤالات بالا به خوبی فکر کنید می‌توانید یک یا چند زمینه کاری را انتخاب کنید. باید فاز تحقیقات را آغاز کنید. در این مرحله باید بررسی کنید که آیا زمینه کاری که شما انتخاب کرده‌اید در اینترنت خواهانی دارد یا خیر و آیا مخاطبین شما حاضرند بابت اطلاعات شما پول خود را بپردازند؟ برای این کار می‌توانیم از ابزار Google Keyword Tool استفاده کنیم. با استفاده از این ابزار گوگل می‌توانیم بررسی کنیم که آیا کاربران در اینترنت به دنبال اطلاعات ما هستند یا خیر. با استفاده از این ابزار می‌توانید تحقیق کنید که کلمه کلیدی مربوط به زمینه کاری شما چند بار در ماه جستجو می‌شود.

اما من که نویسنده یا مدرس نیستم؟
حقیقت این است که، اگر شما می‌توانید با اطرافیان خود صحبت کنید و ارتباط برقرار کنید، به راحتی می‌توانید بنویسید و اگر بتوانید این کار را انجام دهید می‌توانید با نوشته‌های خود از طریق اینترنت کسب درآمد کنید. شاید این اگر سؤال را این گونه بپرسیم که‌ من با نوشتن راحت نیستم؟ بهترین راهکار این است که هر آنچه که از گذشته خود می‌دانید روی کاغذ بیاورید. این نوشته‌ها را با همان ادبیات خودتان بنویسید نیازی نیست که به صورت رسمی و کتابی بنویسید. با استفاده از این تکنیک اعتماد به نفس شما بیشتر می‌شود و در این مرحله می‌توانید نوشتن اولین محصول آموزشی خودتان را آغاز کنید.

نویسنده اینترنتی

فروش محصولات دیگران
علاوه بر این که محصولات خودتان را می‌فروشید می‌توانید از طریق فروش و معرفی محصولات آموزشی دیگران کسب درآمد کنید. در حقیقت بیشتر بازاریابان اطلاعات در اینترنت محصولات دیگران را می‌فروشند و کسب درآمد می‌کنند که به آن همکاری در فروش یا Affiliate Marketing می‌گوییم. در این روش شما نیازی به تولید محصول ندارید. هواداران شما به سایت‌تان علاقه‌مند هستند و در صورتی که شما محصولی را به آنها معرفی کنید آنها ممکن است آن محصول را تهیه کنند. روش کار بسیار ساده است کافی است شما در سیستم همکاری در فروش تولید کننده عضو شوید، سپس یک آدرس انحصاری دریافت می‌کنید و در صورتی که مخاطبین شما از طریق آن آدرس وارد سایت محصول شده و محصول را خریداری کنند درصدی از آن فروش برای شما در نظر گرفته می‌شود.

بازاریابی اینترنتی

چگونه و کجا محصول خود را بفروشیم؟
برای شروع این کسب و کار شما نیاز به یک وبلاگ یا سایت دارید. برای داشتن وبلاگ می‌توانید از سرویس‌های وبلاگ رایگان استفاده کنید یا این که یک وب‌سایت برای خودتان راه اندازی کنید. من پیشنهاد می‌کنم وب‌سایت شخصی خودتان را راه اندازی کنید چون این کار حرفه‌ای‌تر است و به تمامی بخش‌های سایت تسلط دارید. اما چرا گفتم وبلاگ؟ انتظار نداشته باشید فردی وارد سایت شما شده و سریعاً محصولات‌تان را بخرد. فروش اطلاعات در اینترنت با سایر روش‌های بازاریابی متفاوت است. با وبلاگ نویسی می‌توانید خودتان را یک حرفه‌ای در این زمینه به مخاطبین خود معرفی کنید. معمولاً بیشتر مشتریان از طریق موتور‌های جستجو با سایت ما آشنا می‌شوند. بنابراین وبلاگ‌نویسی می‌تواند علاقه‌مندان ما را به سایت جذب کند. امروز شما می‌توانید به صورت رایگان سایت‌های حرفه‌ای برای خودتان پیاده‌سازی کنید.‌ گام بعدی طراحی خبرنامه برای سایت است. می‌توانید از سرویس‌های رایگان برای خبرنامه استفاده کنید. با این روش می‌توانید مخاطبین سایت خودتان را به سایت بازگردانید. سعی کنید هر روز یک مطلب جدید در زمینه کاری خودتان بنویسید. یک محصول کوچک مانند یک کتاب الکترونیکی بسازید و به صوت رایگان در سایت‌تان قرار دهید با استفاده از تکنیک‌های بازاریابی ویروسی می‌توانید از طریق این کتاب الکترونیکی در کوتاه‌ترین زمان و به صورت کاملاً رایگان مشهور شوید. بخش نظرسنجی را در سایت خودتان فعال کنید و همواره نظر کاربران خود را در زمینه مطالب سایت بپرسید. بر اساس نظرسنجی‌ها و سؤالات و مشکلات آنان اولین محصول آموزشی خودتان را تولید کنید‌ و از طریق فروشگاه اینترنتی سایت خودتان به فروش برسانید. سپس با فروش محصولات ارزان محصولات گران‌تر مانند کلاس‌های آنلاین و کارگاه و سمینار را بفروشید. در شماره بعدی هفته‌نامه نحوه راه‌اندازی وب‌سایت حرفه‌ای به صورت کاملاً رایگان و بدون یک خط دانش برنامه‌نویسی را آموزش می‌دهم.

منبع: http://ezinearticles.com/?cat=Internet-and-Businesses-Online

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

    دانلود رایگان فیلم آموزش تعمیرات پراید

    دانلود کتاب پرورش مرغ

    دانلود فیلم آموزشی پرورش شترمرغ

    شروع كسب و كار

    انديشه كسب و كار

    خروج از كسب و كار

    ارتقاي كسب و كار

    مديريت كسب و كار

    دلايل شكست كسب و كار

    پنج مهارت كسب و كار آينده ساز

    میلیاردرهای ایران چه کسانی هستند؟

    ثروتمندترین زن و هشتمین میلیاردر ایران

    7 اصل زندگی از زبان بیل گیتس

    گفتگو با محسن پهلوان آفریننده برند پدیده شاندیز

    مولتی میلیاردر "ایرانی" از زندگی اش می گوید

    10 درس بزرگ از 10 میلیاردر مشهور

    همین الان افکار منفی رو دور بریزیم

    كارآفريني و روانشناسي

    ۷ عادتی که افراد موفق ندارند!

    این 14 تئوری کسب و کار را از دست ندهید

    ميليونرها چه كساني هستند؟

    رمز و راز آدم‌های همیشه بدهکار

    چگونه این ماست فروش، میلیاردر شد!

    خصوصيات افراد خلاق

    داستان موفقیت کریستوفر گاردنر، کارآفرین و سرمایه گذار آمریکایی

    ۱۰ گام تا ایجاد کسب و کار در خانه

    پرورش شترمرغ تجربه ای سودآور

    سود و مزایا در کسب‌وکارهای کوچک

    هفت مرحله برای تهیه طرح پیشنهاد فروش

    22 قانون بنیادی مدیریت بازار

    نحوه بازاریابی یک محصول جدید (نمونه عملي)

    طراحی استراتژی کسب و کار

    جایگزین‌هایی برای بیرون بردن کسب‌و‌کار از منزل

    12علامتی که نشان می‌دهد شما می‌توانید کارآفرین شوید

    چه کنید تا مشتریانتان هرگز شما را فراموش نکنند

    غافلگیری؛ قدرتمندترین ابزار بازاریابی

    پنج رویکرد کارآمد برای حل نوآورانه‌تر مسائل کسب‌وکار

    راز موفقیت 55 سال تجارت آقای عسگراولادی

    کسب و کارهای کوچک پرسود

    استراتژی بازاریابی اینترنتی

    9 راه برای کسب درآمد اینترنتی از سایت و وبلاگ

    کسب درآمد به روش بازاریابی اینترنتی اطلاعات

    روش های کسب درآمد از بورس و خرید سهام

    راه های کسب درآمد از اینترنت

    راه های کسب درآمد در بازار سرمایه ( بورس )

    ويژگي‌هاي بازارياب خوب چيست

    اصول کسب در آمد ازاینترنت

    راهی ساده برای تشخیص مردانی که پولدار می شوند!!

    پنج قانون کسب درآمد از اینترنت!

    چگونه از وبلاگ نويسي كسب درآمد كنيم؟

    چطور از صفر شروع كنید و پولدار شوید

    همه چی درباره ثروتمندان .....

    چگونه بیل گیتس در دفترش کار می‌کند؟ ( از زبان خود بیل گیتس )

    گزارشی جالب از میلیاردهایی که دیپلم ندارند…!

    آنهایی که از گاراژ منزل خود شروع کردند و دنیا را تسخیر کردند!

    جدیدترین میلیاردر دنیای آی تی را بشناسید....

    پولدارهای امروز در 25 سالگی چه می کردند؟!

    مزایای خرید و فروش اینترنتی

    دلایل اصلی افت بازار فروش وب سایت ها

    چرا یک کسب و کار با خطر شکست مواجه است؟

    انواع مدل‌هاى تجارت الكترونیكى بر مبنای نوع مبادلات

    چگونه یک کسب و کار مناسب را آغاز کنیم؟

    چگونه باید ایجاد اشتغال كرد؟ کارآفرینی پادزهر بیکاری

    پر درآمد ترین مشاغل جهان

    پولدارترین ایرانی کیست؟

    انواع كسب و كارهای اینترنتی

    کس بو کار اینترنتی چیست؟

    تعاریف تجارت الکترونیک

    5 روش برای از دست دادن مشتری

    تجارت الکترونیک

    چگونگی شروع یک کسب و کار آنلاین

    راه های کسب درآمد در دوران دانشجویی

    کشت گوجه فرنگی در گلخانه

    دانلود کتاب آموزش کسب درآمد و مشاغل درآمدزا در اوقات بیکاری

    خانه كارآفرِینان ایران

    مشاغل خانگی و ایجاد شغل

    آموزش شغلی ،مهم ولی کم رونق

    دانلود کتاب آموزش خیاطی به روش ساده

    از آسان‌ ترین راه به شغل مناسب برسیدآشنایی با مشاغل خانگی(قسمت دوم)

    شنایی با مشاغل خانگی(قسمت اول)

    شرط برای 3 تا 5 میلیون وام اشتغال/ پرونده 31 ماهه مشاغل خانگی

    پرداخت 400 میلیارد تسهیلات مشاغل خانگی در بهار 91پرداخت 400 میلیارد تسهیلات مشاغل خانگی در بهار 91

    با 7 نوع مشاغل خانگی آشنا شوید

    لیست کامل مشاغل تایید شده خانگی

    14 پرسش مردم از مشاغل خانگي

    راز موفقیت کسب و کارهای کوچک


    آمار سایت
  • کل مطالب : 863
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 37
  • آی پی دیروز : 67
  • بازدید امروز : 39
  • باردید دیروز : 78
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 117
  • بازدید ماه : 649
  • بازدید سال : 3,779
  • بازدید کلی : 71,992